Om oss

obs
Vi är proffs på
det vi gör…..

Sport Med. är Kristianstads äldsta sjukgymnastikmottagning, etablerad 1987. Vi inriktar oss på besvär från rörelseapparaten.
Det kan vara idrottsskador på såväl elitidrottare som motionärer. Akuta och kroniska smärtor från rygg- och nack-regionen, men även huvudvärk.
Alla ålderskategorier är välkomna och du behöver ingen Remiss.

Hos oss får du ett professionellt omhändertagande oavsett om du är aktiv idrottsman, motionär eller har besvär relaterade till överbelastning eller ålder.
Vi arbetar med att undersöka, behandla och förebygga besvär som begränsar din förmåga. Det kan t.ex. vara smärta, stelhet och muskelvärk.
Vi utför allt från kraftfull idrottsmassage till avslappnande mjukmassage. Massage ges som hel eller halvkroppsbehandling under 55 respektive 25 min.

Vi har lång erfarenhet av att behandla besvär från rörelse- och stödjeorganen och många års erfarenhet och kompetens inom idrottsmedicin och ortopedisk rehabilitering.

Vi är vidareutbildade inom Ortopedisk Medicin (OMT och OMI), McKenzie-metoden samt akupunktur och med specialområde behandling av nacke, rygg och leder.
Vi har samarbetsavtal med Capio Citykliniken, Östra läkargruppen.
Även Friskis&Svettis och många lokala idrottsklubbar tillhör våra kunder/patienter.
Patienter hänvisade från försäkringsbolag är också välkomna.

SportMed Teamet hälsar dig Välkommen….