OM OSS

Sportmed Fysioterapi

BOKA ONLINE

Välkommen till Sportmed Fysioterapi. Aktiv rehabilitering med fokus på dig som patient utifrån dina behov. Det är grunden vi bygger vår verksamhet på. 

Idrottare eller motionär, akut skada eller långvarig smärta. Alla är lika välkomna. Vi erbjuder bedömning och diagnostisering samt planering av lämplig behandling. Vi kan hjälpa till vid de flesta akuta och långvariga skador och smärtbesvär som kan uppstå.

Vi är anslutna till Region Skåne och högkostnadsskydd gäller. Avgiftsfritt för dig under 20 och över 85 års ålder. 

Marcus Hammarberg

Leg. Fysioterapeut.
Ägare.

Marcus tog sin examen som sjukgymnast 2014 och har sedan dess arbetat som legitimerad fysioterapeut. Sedan grundutbildningen har han vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, styrketräning och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2).

Marcus har ett särskilt intresse för rehabilitering med fokus på styrka och prestation och tränar själv gärna med skivstång eller cyklar mountainbike i skogen.  Med detta som bakgrund är Marcus fokusområden akuta- och överbelastningsrelaterade skador samt olika smärttillstånd, både akuta och långvariga. 

E-post: marcus@sportmed.se

Malin Hammarberg (föräldraledig)

Leg. Fysioterapeut
Ägare och verksamhetschef Sportmed.

Malin har arbetat som fysioterapeut sedan 2017. Hon är vidareutbildad inom idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2). Malins fokusområden är både akuta och överbelastningsrelaterade skador samt akut och långvarig smärtproblematik. Malin har en bakgrund i träningsbranschen som personlig tränare och instruktör och har varit aktivt tävlande i klassisk styrkelyft där hon tävlat på nationell nivå.

E-post: malin@sportmed.se

Johan Asp

Leg. Fysioterapeut, specialist OMT.

Johan har arbetat som fysioterapeut sedan 2011 och är specialist i ortopedisk manuell terapi (OMT) sedan 2017. Utöver det är han vidareutbildad inom Mekanisk diagnostik och terapi (MDT), idrottsmedicin och smärtrehabilitering. Johan har ett stort intresse för idrott och träning och har bakgrund inom  simning. Han har även varit fysioterapeut för ett flertal idrottsklubbar, främst inom fotboll.

Helene Svensson

Leg. Fysioterapeut

Helene har arbetat som fysioterapeut sedan 2022 då hon tog sin examen. Har sedan dess framförallt arbetat inom primärvården. Hon vidareutbildar sig just nu inom OMI (Orthopaedic Medicine International) och idrottsmedicin. Helene har tidigare gedigen erfarenhet som personlig tränare och brinner lite extra för Crossfit och tyngdlyftning. 

Anders Rosenquist

Anders har lång erfarenhet av klassisk massage och idrottsmassage.

Bokning via telefon: 0709 8203 35