OM OSS

Sportmed Fysioterapi

BOKA ONLINE

Sportmed är Kristianstads äldsta sjukgymnast- och fysioterapiklinik. Här har sjukgymnaster och fysioterapeuter varit verksamma sedan slutet av 80-talet och som ett resultat av detta har många fått hjälp på kliniken. Under våren 2021 fick kliniken nya ägare, med anledning av detta har både stora och små förändringar ägt rum. Kvarstående är dock att du som patient kommer i första hand och att vi gör vårt yttersta för att hjälpa just dig med dina besvär. Det spelar alltså ingen roll om du precis fått ryggskott, har tennisarmbåge eller dras med långvariga besvär av artros. Du kanske precis fått en korsbandsskada eller nyligen opererat höften, oavsett är Du är alltid välkommen att boka tid för en konsultation.

På Sportmed arbetar vi med aktiv rehabilitering. Varje besök inleds med ett samtal kring dina besvär och sedan en undersökning. När detta är gjort planeras lämpliga och individanpassade åtgärder för att du ska få bästa möjliga resultat i din rehabilitering.

Du kan även boka massage hos vår massör.
Notera att massage ej faller under högkostnadsskydd/frikort.

Marcus Hammarberg

Leg. Fysioterapeut.
Delägare.

Marcus tog sin examen som sjukgymnast 2014 och har sedan dess arbetat som legitimerad fysioterapeut. Sedan grundutbildningen har han vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, styrketräning och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2).

Marcus har ett särskilt intresse för rehabilitering med fokus på styrka och prestation och tränar själv gärna med skivstång eller cyklar mountainbike i skogen.  Med detta som bakgrund är Marcus fokusområden akuta- och överbelastningsrelaterade skador samt olika smärttillstånd, både akuta och långvariga. 

E-post: marcus@sportmed.se

Malin Hammarberg

Leg. Fysioterapeut
Delägare och verksamhetschef Sportmed.

Malin har arbetat som fysioterapeut sedan 2017. Hon är vidareutbildad inom idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2). Malins fokusområden är både akuta och överbelastningsrelaterade skador samt akut och långvarig smärtproblematik. Malin har en bakgrund i träningsbranschen som personlig tränare och instruktör och har varit aktivt tävlande i klassisk styrkelyft där hon tävlat på nationell nivå.

E-post: malin@sportmed.se

Johan Asp

Leg. Fysioterapeut, specialist OMT.

Johan har arbetat som fysioterapeut sedan 2011 och är specialist i ortopedisk manuell terapi (OMT) sedan 2017. Utöver det är han vidareutbildad inom Mekanisk diagnostik och terapi (MDT), idrottsmedicin och smärtrehabilitering. Johan har ett stort intresse för idrott och träning och har bakgrund inom  simning. Han har även varit fysioterapeut för ett flertal idrottsklubbar, främst inom fotboll.

Helene Svensson

Leg. Fysioterapeut

Helene har arbetat som fysioterapeut sedan 2022 då hon tog sin examen. Har sedan dess framförallt arbetat inom primärvården. Hon vidareutbildar sig just nu inom OMI (Orthopaedic Medicine International) och idrottsmedicin. Helene har tidigare gedigen erfarenhet som personlig tränare och brinner lite extra för Crossfit och tyngdlyftning. 

Anders Rosenquist

Anders har lång erfarenhet av klassisk massage och idrottsmassage.

Bokning via telefon: 0709 8203 35