OM OSS

Sportmed Fysioterapi

BOKA ONLINE

Sportmed är Kristianstads äldsta sjukgymnast- och fysioterapiklinik. Här har sjukgymnaster och fysioterapeuter varit verksamma sedan slutet av 80-talet och som ett resultat av detta har många fått hjälp på kliniken. Under våren 2021 fick kliniken nya ägare, med anledning av detta har både stora och små förändringar ägt rum. Kvarstående är dock att du som patient kommer i första hand och att vi gör vårt yttersta för att hjälpa just dig med dina besvär. Det spelar alltså ingen roll om du precis fått ryggskott, har tennisarmbåge eller dras med långvariga besvär av artros. Du kanske precis fått en korsbandsskada eller nyligen opererat höften, oavsett är Du är alltid välkommen att boka tid för en konsultation.

På Sportmed arbetar vi med aktiv rehabilitering. Varje besök inleds med ett samtal kring dina besvär och sedan en undersökning. När detta är gjort planeras lämpliga och individanpassade åtgärder för att du ska få bästa möjliga resultat i din rehabilitering.

Du kan även boka massage hos vår massör.
Notera att massage ej faller under högkostnadsskydd/frikort.

Marcus Hammarberg

Leg. Fysioterapeut.
Delägare.

Marcus tog sin examen som sjukgymnast 2014 och har sedan dess arbetat som legitimerad fysioterapeut. Sedan grundutbildningen har han vidareutbildat sig inom idrottsmedicin, styrketräning och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2).

Marcus har ett särskilt intresse för rehabilitering med fokus på styrka och prestation och tränar själv gärna med skivstång eller cyklar mountainbike i skogen.  Med detta som bakgrund är Marcus fokusområden akuta- och överbelastningsrelaterade skador samt olika smärttillstånd, både akuta och långvariga. 

E-post: marcus@sportmed.se

Malin Hammarberg

Leg. Fysioterapeut
Delägare och verksamhetschef Sportmed.

Malin har arbetat som fysioterapeut sedan 2017. Hon är vidareutbildad inom idrottsmedicin och ortopedisk manuell terapi (OMT steg 2). Malins fokusområden är både akuta och överbelastningsrelaterade skador samt akut och långvarig smärtproblematik. Malin har en bakgrund i träningsbranschen som personlig tränare och instruktör och har varit aktivt tävlande i klassisk styrkelyft där hon tävlat på nationell nivå.

E-post: malin@sportmed.se

Johan Asp

Leg. Fysioterapeut, specialist OMT.

Johan har arbetat som fysioterapeut sedan 2011 och är specialist i ortopedisk manuell terapi (OMT) sedan 2017. Utöver det är han vidareutbildad inom Mekanisk diagnostik och terapi (MDT), idrottsmedicin och smärtrehabilitering. Johan har ett stort intresse för idrott och träning och har bakgrund inom  simning. Han har även varit fysioterapeut för ett flertal idrottsklubbar, främst inom fotboll.

Anders Rosenquist

Anders har lång erfarenhet som massör både för idrottslag och för privatpersoner.

Gym

Vi har ett välutrustat gym med kvalitetsutrustning från kända tillverkare, detta ligger till grund för att vi ska kunna erbjuda god vård och för att du som tränar ska kunna få en individanpassad rehabilitering. Detta under samma förhållanden som du har på ditt eget gym. Därför ligger fokuset i gymmet på fria vikter och öppna ytor som tillåter rörelse och mångsidig träning. Med detta vill vi erbjuda rätt möjligheter för bra rehabilitering och flera av maskinerna är därför rullstolsanpassade.

Välkommen att boka tid för en konsultation!